Janë rikthyer përmbytjet në Jug, ato të shkaktuara nga rrjedhja e Vjosës, ujrat e së cilës pushtojnë zakonisht Vlorën dhe Fierin, në kufirin administrative mes tyre. Kështu, rrjedha e fuirishme e Vjosë ka çarë digën në Urën e Mifolit duke depërtuar në pjesën e poshtme. Gjithashtu në Novoselë në zonën e quajtur Bishti i Malit, […]