Prej disa ditësh tashmë, zjarret kanë ‘pushtuar’ sipërfaqe të tëra në vendin tone dhe jo vetëm, ku në Vlorë raportohet të jenë djegur hektarë të tërë me bimësi e pyje. Flakët kanë pushtuar pyjet e Radhimës dhe situata duket mjaft kritike.

/faxweb