Skip to content

Votimi: në ç’vit do detyrohemi të kemi makina elektrike?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Eurodeputetët votuan me shumicë në favor të ndalimit të shitjes së automjeteve të reja me benzinë ​​dhe naftë nga viti 2035, në mënyrë që të përshpejtohet tranzicioni i Evropës drejt automjeteve elektrike. Votimi është në përputhje me planet kryesore të Bashkimit Evropian për të reduktuar emetimet totale të gazit me 55 për qind deri në […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë