Kryetari i PD në Devoll i shkarkuar nga Basha, Arben Miza bën me dije se nga 2500 anëtarë sot votojnë vetëm 998.

 

Sipas Mizës, listat janë të cunguara dhe të përgjysmuara që nga rizgjedhja e Bashës si kryetar partie megjithatë anëtarësia që ka emrin në lista i është drejtuar tashmë qendrave të votimit.

 

Në dy orë që është hapur qendra kanë votuar mbi 150 anëtarë. Miza deklaron se sot në Kuvendin e Bashës krahas atyre pak demokratëve që e ndjekin janë dërguar edhe anëtarë të Partisë Socialiste ndërkohë që demokratët e vërtetë sipas tij nisen nga Tirana që herët në mëngjes për të votuar në Devoll pasi ka vendbanim të përkohshën në Devoll.

 

Votimi po bëhet në Qendren Kulturore të Fëmijëve pasi sipas Mizës Basha asnjëherë nuk ka dashur që anëtarësi të shprehë vullnetin e saj.