Home SHQIPERIA Vrasja e Mateos/ Ministrja për fëmijët para gazetarëve: S’kam kohë

Vrasja e Mateos/ Ministrja për fëmijët para gazetarëve: S’kam kohë

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Bora Muzhaqi nuk u është përgjigjur pyetjeve të gazetarëve mbi abuzimet me fëmijët dhe vrasjen e të miturit Mateo Vasiu.

Muzhaqi tha se në fakt ajo nuk ka asnjë lloj përgjegjësie mbi këto ngjarje. Gazetarët këmbëngulën dhe kërkuan vetëm dy minuta kohë prej saj, por ajo u largua teksa thoshte se ishte shumë vonë e duhej të largohe

Pjjesë nga biseda:Gazetarja: Donim t’ju bënim disa pyetje mbi abuzimetBora Muzhaqi: Jam shumë vonë më duhet të lëvizGazetarja: Mund të përgjigjeni se dy minuta ju marrim. Kjo është përgjigjia juaj? Drejtoni një institucion…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë