Në zonën e Shelegurit në Leskovik, një kal disa persona kanë vrarë me çifte një kal.

Nuk dihet ende identiteti i tyre, por banorët e zonës kanë kërkuar ndihmë, pasi mundohen që përmes kafshëve përveç se sigurojnë edhe jetesën, por ndihmojnë edhe në rritjen e turizmit. Ata i kanë bërë thirrje organeve përkatëse të zbardhin ngjarjen dhe të dënojnë autorët.

Disa pamje nga kali i vrarë: