Pas takimit me Annalen Baerbock në Berlin, Aleksandar Vuçiq tha se situata në të cilën ndodhet Serbia, duke pasur parasysh krizën në Ukrainë, është “pothuajse e pamundur”. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, tha se pozita politike e Serbisë nuk ka qenë “asnjëherë më e vështirë” dhe se është “e komplikuar” edhe nga deklaratat e presidentit […]