Home BOTA WhatsApp zgjeron aplikacionin edhe për shërbimet e bizneseve

WhatsApp zgjeron aplikacionin edhe për shërbimet e bizneseve

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kompania në pronësi të Facebook zbuloi se aktualisht po ndërtojnë dhe testojnë mjete të reja që synojnë të bëjnë ndërveprimin midis njerëzve dhe punonjësve në bizneseve .
 
Në mënyrë të veçantë, kompania thotë se po punojnë për një aplikacion pa pagesë WhatsApp Business për kompani të vogla dhe një për kompanitë më të mëdha si kompanitë ajrore, tregjet e tregtisë elektronike dhe bankat. “Këto biznese do të jenë në gjendje të përdorin shërbimet tona për t’u dhënë klientëve njoftime të dobishme si koha e fluturimit, Sovrani, – konfirmimet e dorëzimit dhe përditësime të tjera”, tha kompania në një blog.
 
Aktualisht nuk ka informacione se kur do të nisin këto vegla dhe zgjidhje të reja.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë