Ylli Rakipi ka reaguar pas deklaratës së presidentit te KE-së, Juncker, që zgjedhjet duhet të mbahen më 30 qershor.

Rakipi ka thënë në emisionin “Dritare” të Rudina Xhungës, se Juncker do të ketë qenë i deh-ur dhe nën efektin e alkolit, kur e ka thënë këtë gjë.

Vizita e Ramës vjen në një ditë të keqe, bëhet për të marrë ndonjë benefit. 

Ndërsa Juncker njihet që fjalitë i lëshon sipas avujve të alkolit. 

Ai e ka mbaruar funksionin, pritet ta zëvendësojë dikush tjetër. 

Rama është në fund të krediteve të veta dhe kërkon të takojë këta pleqtë e Europës. 

Megjithatë mund të them se Rama është i zoti të marrë qoka”, tha Rakipi.