Kryetari i PD ka folur shkurt nga selia e PD pasi Yuri Kim deklaratën ku tha se topi është në dorën e opozitës.

“Është bërë progres drejt dakordësisë për administrimin zgjedhor. Ka mbetur një cështje pa zgjidhur Dua ti siguroj shqiptarëve se opozita e bashkuar do të bëjë gjithcka për votën e lirë dhe të ndershme”, tha Basha.