Ambasadroja e Shteteve te Bashkuara Yuri Kim është takuar sot me drejtuesit e dy strukturave te reja BKH dhe SPAK.

 

Diplomatja Kim ka biseduar me Aida Hajnajn e cila pak dite me pare u zgjodh në krye të Byrosë Kombetare te Hetimit si dhe me Arben Krajen që drejton Prokurorine e Posacmne kundër korrupsionit.

 

Takimi i cili zgjati rreth 60 minuta është zhvilluar në ambientet e  Prokurorise, e cila është duke u rikonstruktua,  për vendosjen e agjenteve të Byrose Kombetare të Hetimit.

 

Fokusi ka qënë përzgjedhja e 60 oficereve shqiptare. ShBA dhe BE qysh prej fillimit kane qënë mbështetesit kryesore të ngritjes së këtyre dy struktura të reja.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re