Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

4 ekspertë të Institutit të Mjekësisë Ligjore kanë firmosur ekspertizën mjekoligjore sipas së cilës bashkëshortja e tij nuk është e aftë të kujdeset për fëmijët.

 

Kjo ka qenë edhe arsyeja që ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri të lirohet nga burgu dhe të kalojë në shtëpi pjesën tjetër të dënimit.

 

Në vendimin që mban firmën e gjyqtares Matilda Fetau thuhet se Tahirit do i lejohet të dalë nga banesa për të plotësuar kërkesat e familjes.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re