Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev vijon edhe sot takimet me partitë politike shiptare, në kërkim të një kandidati konsensual për president.

 

Ai pritet të bisedoje me  kreun e lëvizjes “BESA” Bilall Kasamin.

 

Në axhendën ishte planifikuar edhe një takim me kreun e aleancës për shqiptarët, Zijadin Sela, por ky i fundit ka anuluar takimin.

 

Zaev ka zhvilluar negociata edhe me partnerët e koalicionit Ali Ahmetin e BDI-së, kryetarin e alternativës, Afrim Gashi dhe kryetarin e PDSH, MenduhTthaçi.