Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev do të zhvillojnë një vizitë zyrtare të mërkurën në Shqipëri.

 

Mësohet se Zaev gjatë vizitës që do të zhvillojë në Shqipëri do të shoqërohet nga zv/kryeministri për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani dhe me ministrin e Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

 

Në Tiranë ekipi qeveritar do të takohet me kryeministrin Edi Rama dhe kreun e Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi.