Zbardhen emrat e anëtarëve të Komisionit të Posaçëm të Reformës Zgjedhore nga PS.

 

Pjesë e këtij komisioni do të jenë:

Damian Gjiknuri BashkëkryetarBlerina Gjylameti AnëtareKlotilda Bushka AnëtareToni Gogu AnëtarErmonela Felaj AnëtareArben Pëllumbi AnëtarBlendi Klosi AnëtarKlevis Xhoxhi Anëtar

 

Anëtar Zvendësues:Gledis ÇelikuJurgis ÇyrbjaXhemal Qefalia

 

Pak ditë më parë, Kuvendi miratoi me 119 vota pro, 0 kundër dhe 0 abstenim projektvendimin “Për ngritjen e Komisionit të Posaçëm parlamentar për realizimin e reformës zgjedhore”.