Gazetari i njohur Artan Hoxha duke komentuar arrestimin e gjyqtares Enkelejda Hoxha, tha se shumat që të dënuarit me burgim të përjetshëm paguajnë për t’u liruar shkojnë nga 500 mijë deri 1 milionë euro.

Madje ka “habitur” dhe Blendi Fevziun me keto shuma, pasi moderatori nuk ka rastisur te shohe para te tilla!

Pjesë nga biseda në “Opinion”:

Hoxha: Të lirosh një të dënuar për vrasje, ne e dimë sa shkojnë pazaret. Fillojnë nga 500 mijë euro dhe shkon në 1 milion euro , tek burgimet e përjetshme

Fevziu: Kush i ka 500 mijë euro?

Hoxha: Të gjithë ata që kanë dalë nga burgu i përjetshëm i kanë.

Fevziu: Si 500 mijë euro.

Hoxha: Jo 500, edhe 1 milion euro shkon në Gjykatën e Lartë.

Fevziu: E kanë bërë si bursë…

Hoxha: Sigurisht si bursë, 800 mije deri në 1  milion euro.