Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka treguar se ka pasur një bisedë telefonike me kryeministrin Edi Rama.

 

Nëpërmjet një postimi në Twiterr, ai zbuloi se ata folën lidhur për hapjen e ambasadës në Ukrainë si dhe rritjen e ndihmës për sigurinë dhe mbështetjen e Ukrainës.

 

“Pata një bidesë telefonike me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama. Duke uruar për 30-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike ndërmjet vendeve tona, vuri në dukje hapjen e Ambasadës në Kiev. Diskutuam situatën në fron, rëndësinë e rritjes së ndihmës për sigurinë dhe mbështetjen për #Formulën tonë të Paqes“, shkruhet në postimin e tij.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png