Ambasadori rus në Beograd, Aleksandar Bochan-Kharchenko, tha se Perëndimi qëllimisht po lë një “vakum sigurie” në Kosovë që do të plotësohet nga forcat speciale të policisë kosovare-shqiptare dhe paralajmëroi se kjo është rruga që çon në konflikt. Kryeministri i Kosovës Kurti ka refuzuar edhe një herë propozimet e Bashkimit Evropian për stabilizimin e situatës në […]