Skip to content

Zgjedhja e kryetarit të PD-së/ Bozdo prezanton rregulloren: Ndryshime drastike

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Anëtari i Komisionit të Rithemelimit, Eno Bozdo ka prezantuar rregulloren për zgjedhjen e kryetarit të PD.

 

Bozdo theksoi se rregullorja ka ndryshime drastike që sigurojnë transparencë për të gjithë kandidatët.

 

“Rregullorja ka ndryshime drastike që sigurojnë transparencë për të gjithë kandidatët. Rregullorja sanksionon se pjesëmarrja është e lirë. Zgjedhja e fshehtë, votimi i lirë dhe kandidatët ftohen të paraqesin programin e tyre. Rregullorja përcakton se çdo kandidat do të ketë një vëzhgues të tij të përhershëm. Vëzhguesi ka askes të plotë të thotë mendimin e tij. Ndryshimi vjen se çdo kandidat ka të drejtë të caktojë një përfaqësues në procesin e votimit“, tha Bozdo.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë