Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Kryetari i Komisionit të Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi ka konfirmuar se pjesëmarrja zyrtare e qytetarëve në votim është 38.22%, përkthyer në 395,360 zgjedhës në total.

 

“Në lidhje me pjesëmarrjen, 5213 qendra votimi kanë votuar 1,395,360 zgjedhës në total, 3,650,658, që i korrespondon një përqindje 38.22%, kjo mund të konsiderohet si shifra përfundimtare zyrtare në këto zgjedhje”, tha ai.

 

Celibashi gjithashtu konfirmoi dhe mandatimin e krerëve të bashkisë së zgjedhur më 14 maj. Zyrtarisht, PS ka marrë 53 bashki në vend, “Bashkë Fitojmë” 7 të tilla, ndërsa partia MEGA ka marrë vetëm një bashki, atë të Finiqit.

 

 

Lidhur me menaxhimin e procesit zgjedhor dhe problemeve të shënuara me pajisjeve elektronike, të cilat kryeministri Rama i konsideroi si skanada, Celibashi ka refuzuar të përgjigjet.

 

“Nuk kam asnjë koment për këtë deklaratë të kryeministrit”, tha Celibashi.

 

Nga ana tjetër ai thekson se pajisjet do të rishikohen.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re