Pas Partisë Socialiste, edhe LSI që ka dorëzuar në KQZ propozimet e saj për anëtarët e KZAZ-ve për zgjedhjet e pjesshme vendore në 6 bashki të vendit që do të zhvillohen më 6 mars.

 

Kërkesa është dorëzuar nga Sekretari i Përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllar,  në KQZ.

 

Edhe Partia Socialiste ka dorëzuar sot kërkesën për t’u regjistruar në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit që do të mbahen në 6 bashki të vendit, Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje.

 

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re