Home SHQIPERIA Zgjedhjet në PD/ Mbyllet numërimi në Tepelenë, Cërrik, Himarë dhe Përmet

Zgjedhjet në PD/ Mbyllet numërimi në Tepelenë, Cërrik, Himarë dhe Përmet

0
Zgjedhjet në PD/ Mbyllet numërimi në Tepelenë, Cërrik, Himarë dhe Përmet

Tepelene

Harxhi 5 vota, Kadilli 3 vota, Shehaj 46 vota, Basha 96 vota, dy të pavlefshëme. Gjithësej 152 vota.

Perfundon ne bashkine Cerrik

Lulzim Basha: 388

Agron Shehaj: 56

Fatbardh Kadilli : 7

Edit Harxhi: 2

Te pavlefshme : 2

Himarë 108 vota

52 Lulzim Basha

35 Agron Shehaj

19 Fatbardh Kadilli

2 Edith Harxhi

Permet

Basha 138

Shehaj 32

/faxweb