Home SHQIPERIA Zgjidhet kryetarja e re e degës së PD, në Divajkë

Zgjidhet kryetarja e re e degës së PD, në Divajkë

0
Zgjidhet kryetarja e re e degës së PD, në Divajkë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit të PD Divjakë.

 

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetare e PD dega Divjakë u shpall znj. Elizabeta Rredhi me 59% të votave.

 

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falenderon të gjithë anëtarët që u bënë pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”, për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë e më të hapur.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë