Tërmetet e fuqishme njëra pas tjetrës kanë tronditur Turqinë, ku janë shënuar me qindra viktima dhe mijëra të plagosur, ndërkohë që vijon puna për nxjerrjen nga rrënojat për personat e tjerë.

 

Mediat turke, kanë bërë publike zhurmën e frikshme që u krijuar para tërmetit.

 

Numri i viktimave pritet të rritet në orët në vazhdim, pasi mijëra banesa janë rrënuar.