7 te rinj nga Pogradeci kane sfiduar te ftohtin ne temperatura qe shkojne deri ne -3 grade dhe kane hyre ne ujrat e liqenit te Pogradecit per te kapur kryqin ne diten e ujit te bekuar.

Andi(Klemente) Mitllari pasi ka hyre ne uje se bashku me nje grup te rinjsh ka dale nga uji se bashku me kryqin duke e ekspozuar ne mijera qytetare te besimeve te ndryshme te cilet moren pjese ne kete ceremoni.

Ashtu sic eshte tradite pas kapjes se kryqit qytetaret jane afruar drejt liqenit per te marre ujin e bekuar.