Në këtë foto të siguruar nga Gazeta “Shqip” duken shtëllunga të mëdha tymi që del nga zona e Pashalimanit në jug të vendit, ku ndodhet dhe baza ushtarake.

Ajo çfarë po ndodh vijon të mbetet mister pasi ende nuk ka një njoftim zyrtar.

Nuk dihet nëse kemi të bëjmë me flakë të ndezura për shkak të motit të nxehtë apo janë të qëllimshme.

/shqip