Një zjarr i madh ka rënë në një tokë bujqësore në Memaliaj.

 

Flakët e zjarrit kanë qenë tepër agresive deri në momentin e ndërhyrjes nga zjarrfikësit të cilët vendosën perimetrin e zonës duke bërë të mundur ndaljen e avancimit të flakëve në drejtimin verior.

 

Ngjarja ka ndodhur gati 5 km në very të Memaliajt dhe janë djegur më shumë se 2 hektarë tokë.

 

Zjarri është vënë nën kontroll por zjarrëfikësit po luftojnë ende për shuarjen e plotë.