Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Partia Socialiste e Shqipërisë është renditur forca e parë politike në zgjedhjet e 14 majit. Me një pjesëmarrje në votim prej 38.22 %, PS ka arritur që të marrë 786566 vota për kandidatët për kryetar bashkie, e ndjekur nga koalicionit “Bashkë Fitojmë” me 501402 vota.

aaaaaa

Ndërkohë Partia Demokratike ka dalë forcë e tretë politike në rang vendi duke mbledhur vetëm 36852.

1-Lëvizja Bashke ka marrë 13842 vota

2-Lëvizja e Re 489 vota

3-Fronti i Majte 2809 vota

4-MEGA 2272 vota

5-Nisma Thurje 177 vota

6-Kandidatet e pavarur 1561 vota

7-PDIU 2106

8-Partia për Evropianizimin dhe Integrimin 2178

9-PD 36852

10- Koalicioni “Bashkë Fitojmë” 501402 vota

11- PS 786566 vota

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re