Gara për kreun e PD do të zhvillohet mes liderit historik të sëlisë blu, Sali Berisha dhe Ibsen Elezit, ish kreu i PD në Kukës.

 

Njoftimi për zyrtarizimin e kandidaturave u bë nga Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale.

 

Në përfundim të afatit të paraqitjes së kandidaturave për kryetar të PDSH, kanë shprehur interesim për këtë garë, konform Vendimit Nr. 12 dt 03.05.2022:

 

Z. Sali Berisha
Z. Ibsen Elezi