OPINION – EDITORIAL

Justi-1-1.jpg

Ajsbergu i politikës

Nga Hoxhë Justinian Topulli Politika për shumicën e njerëzve është një ajsberg i stërmadh, jo thjesht në kuptimin e atyre që luhen pas skene dhe nuk bëhen publike, por edhe për ato që mund të njihen, dhe shumica e njerëzve… Read More »Ajsbergu i politikës

Asllan-Tahiraj.jpg

Dy fjalё rreth vaksinave!

Nga Dr. Asllan Tahiraj (Internist dhe Kardiolog) Duke marrё shkas nga shumë pyetje qё më drejtohen, dhe duke ndjekur diskutimet e shumta nё rrjetet sociale, tё cilat nё shumicёn e rasteve nuk kanё baza shkencore, mendova tё rradhis disa fjalё… Read More »Dy fjalё rreth vaksinave!