Takimi i Mengjesit: Tifozat Kuq e Zi​

Takimi i Mengjesit: Tifozat Kuq e Zi​

Takimi i Mengjesit ne TV Berati: “shtepia e perbashket”

Takimi i Mengjesit ne TV Berati: "shtepia e perbashket"

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT