urban-1.jpg

VIDEO SKANDALOZE/ Përgjysmimi i flotës së urbaneve, shihni si ngjishen njerëzit në dyert e autobusëve, presin me minuta të tëra në stacione

Transporti publik në Tiranë vijon të jetë një gangrenë e madhe, ku qytetarët duhet të presin me minuta të tëra në stacione dhe më pas me orë të tëra në trafik për të mbërritur në vendet e tyre të punës,… Read More »VIDEO SKANDALOZE/ Përgjysmimi i flotës së urbaneve, shihni si ngjishen njerëzit në dyert e autobusëve, presin me minuta të tëra në stacione

rufan-rama.jpg

EKSKLUZIVE/ Babai i Aldi Ramës kërkon drejtësi: Ma kanë vrarë djalin, pistoletën ja kanë kthyer drejt kokës, nuk e fal këtë

Rufan Rama, babai i Aldi Ramës Ata policë që e kanë kapur, kanë ushtruar një dhunë shumë të parparë, duke e rrahur në mënyrë barbare. Kur e ka kapur në Lezhë e kanë dhunuar. Bravo ju qoftë gazetarëve dhe prokurorëve… Read More »EKSKLUZIVE/ Babai i Aldi Ramës kërkon drejtësi: Ma kanë vrarë djalin, pistoletën ja kanë kthyer drejt kokës, nuk e fal këtë