ushqim

familje-te-varfera-e1604953080100.jpg

Fëmijët shqiptarë të varfër, mbi 97% e familjeve nuk u plotësojnë standardet për ushqim dhe për veshje

Vitet e fundit, INSTAT ka nisur të publikojë treguesit e varfërisë dhe privimit material të fëmijët nën 16 vjeç. Metodologjia e matjes së këtij treguesi është ndërtuar bazuar në metodologjinë e Bashkimit Europian ku matet disponueshmëria e 13 treguesve që… Read More »Fëmijët shqiptarë të varfër, mbi 97% e familjeve nuk u plotësojnë standardet për ushqim dhe për veshje

evi.jpg

Evi Kokalari mesazh për Bashën: Mos e kafsho kurrë dorën që të jep ushqim. Sot SHBA e vërtetë është me Berishën

Aktivistja shqiptare në SHBA, Evi Kokalari, foli në lidhje me zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike, ku kryetari Lulzim Basha përjashtoi Sali Berishën nga grupi parlamentar. “Kam një mesazh direkt për Lul Bashën. Këtu në Amerikë kemi një shprehje që… Read More »Evi Kokalari mesazh për Bashën: Mos e kafsho kurrë dorën që të jep ushqim. Sot SHBA e vërtetë është me Berishën