Presidentët amerikanë dhe akuzat për sjellje të papërshtatshme seksuale

Skandalet e ngacmimeve seksuale në industrinë e argëtimit apo në politikë kanë tërhequr shumë vëmendje kohët e fundit, pasi po shtohet numri i grave...

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT