Skip to content

SOCIALE

Dhuna “Made in Albania”

Nga Klaudjan Memaj Dhuna është një term që në vende të ndryshme, pavarsisht si shkruhet dhe lexohet, kuptohet njësoj. Format e ushtrimit të saj dhe pasojat janë të njëjta. Por nga ndryshon dhuna “Made in Albania” nga dhuna në vende… Read More »Dhuna “Made in Albania”