Si u qetesua deti nga stuhia pas lutjes se dijetarit?! Ngjarje reale!

Si u qetesua deti nga stuhia pas lutjes se dijetarit?! Ngjarje reale!

Hapja e kufirit, policia ben njoftimin e rëndësishëm për udhëtarët

Autoritetet shqiptare kanë njoftuar se kanë marrë masat...

Hapja e kufijve tokesore, policia sqaron nëse lejohet hyrja në Greqi, Itali dhe Maqedoni

Shqipëria ka deklaruar hapjen e kufijve duke filluar...

Follow us

50,000FansLike
20,000SubscribersSubscribe

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT