Kalendari historik: Çfarë ka ndodhur më 2 Shkurt?

1625 – Kolonë holandezë vendosen në skajin jugor të ishullit Manhaten dhe e quajnë banimin Nju Amsterdam. Britanikët, më 1635, i dhanë komunitetit emrin...

Ky është vendi që ka 800 milionë përdorues të internetit

 Numri i përdoruesve të internetit në Kinë arrinte në 772 milionë.  Shifrave i referohet të dhënave të qendrës kineze të informacionit të prezantuara në...

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT