Reshjet e dendura te shiut kane sjell permbytje ne disa qytete te vendit.

Sasia e madhe e shiut qe ka rene edhe gjate nates e ka bere problematike situaten ne qytete si Vlora, Lezha por edhe Durresi.

Vecanerisht ne Lezhe, eshte permbytur lagjja “Beslidhja”.

Probleme te theksuara edhe ne Fushe Kruje pasi dalja nga shtrati e lumit Ishem qe te enjten e ka bere situaten edhe me problematike.

Nderkohe ne mjaft zona te tjera te vendit, juglindje e veri ka probleme me rreshqitjen e dherave dhe mungesen e energjise elektrike.