Skip to content

lobimi

Dy lajme të “mira” nga drejtësia: Pushohet ‘lobimi rus’ i Bashës dhe ‘Zogu i Tiranës’ del nga burgu e kalon në “arrest shtëpiak”

  • 15/05/2020

Nga drejtësia dje kanë ardhur lajme të mira për dy nga personat publikë, që kanë qënë në qendër të vëmendjes gjatë gjithë këtyre kohëve. Çështja ndaj Lulzim Bashës ka pushuar. Nuk u gjetën prova të reja. Lobimi rus për gjykatën… Read More »Dy lajme të “mira” nga drejtësia: Pushohet ‘lobimi rus’ i Bashës dhe ‘Zogu i Tiranës’ del nga burgu e kalon në “arrest shtëpiak”

Pastrimi i parave/ Qeveria nxjerr dy vendime sekrete dhe lidh kontrata lobimi me dy kompani ndërkombëtare

  • 22/04/2020

Qeveria shqiptare përmes dy vendimeve që mbajnë mbishkrim sekret ka pajtuar dy kompani ndërkombëtare për të lobuar për llogari të saj. Këto dy vendime janë zbuluar dhe publikuar në një raport të Kontrollit të Lartë të Shtetit pas auditimit të… Read More »Pastrimi i parave/ Qeveria nxjerr dy vendime sekrete dhe lidh kontrata lobimi me dy kompani ndërkombëtare