SOCIALE

prindi 1 prindi 2

“Kaq poshtë kemi rënë, a kthehet nëna dhe babai në numër?”, myftiu i Shkodrës: A jeni njerëz normal?

Myftiu i Shkodrës imam Muhamed Sytari gjatë predikimit këtë të premte ka kundërshtuar me forcë kërkesën e komunitetit LGBT për të zëvendësuar fjalën nënë dhe babë në kodin e familjes me fjalët Prindi 1 dhe Prindi 2. Sipas myftiu të… Read More »“Kaq poshtë kemi rënë, a kthehet nëna dhe babai në numër?”, myftiu i Shkodrës: A jeni njerëz normal?