dy

Dy pemë për çdo makinë

Bashkia e Tiranës vijon mbjelljen e pemëve ne parkun e Liqenit Artificial. Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim dhe përfaqësia e OKB-së në Tiranë i kanë dhuruan kryeqytetit 2 pemë për çdo makinë që kanë ne përdorin.   “Jam… Read More »Dy pemë për çdo makinë