Jordanisë

jordani-Turqi.jpg

Presidenti Erdoğan zhvillon bisedë telefonike me Mbretin e Jordanisë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka zhvilluar bisedë telefonike me Mbretin e Jordanisë, Abdullahun II. Sipas një njoftimi nga Drejtoria e Komunikimeve e Presidencës së Turqisë, gjatë bisedës telefonike janë diskutuar marrëdhëniet Turqi-Jordani dhe çështjet rajonale.