Kosovapost

Dëmet e drogës

  • by

Shkruan: Feim Dragusha Falënderimi i takon Allahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga Allahu prej të këqijave të vetvetes… Read More »Dëmet e drogës