Skip to content

Lindjes

“Besimi dhe guximi i tij legjendar mbetet gjallë në zemrat tuaja”, Kim reagon për ditën e lindjes së Gjergj Kastriotit

  • 06/05/2022

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tiranë, Yuri Kim nuk ka lënë pa kujtuar heroin tonë kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeun, ku ka shkruar disa fjalë për të në ditën e lindjes së tij. Kim përmes një postimi në… Read More »“Besimi dhe guximi i tij legjendar mbetet gjallë në zemrat tuaja”, Kim reagon për ditën e lindjes së Gjergj Kastriotit