Paris

IMG_20160616_231636-347x233-1-1-1-1-1-1-1-1-1-347x233-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg

Nga Bujar M. HOXHA: Kontraste gjendjesh njerëzore në Stamboll dhe Paris, nga epopeja e popullit turk te fitorja franceze e botërorit

Mbrëmje… Qyteti gëlon nga njerëzia… Stambolli përkujton të rënët e 15 korrikut… Parisi feston fitimin e Kupës së Botës në futboll… Dy qendra qytetërimesh përjetojnë dy gjendje të ndryshme njerëzore… Në magjepsësin Stamboll ka përzierje ndjenjash, ka melankoli, ka pikëllim… Read More »Nga Bujar M. HOXHA: Kontraste gjendjesh njerëzore në Stamboll dhe Paris, nga epopeja e popullit turk te fitorja franceze e botërorit

rs5ijvfj.jpg

Kontraste gjendjesh njerëzore në Stamboll dhe Paris, nga epopeja e popullit turk te fitorja franceze e botërorit

  Nga Bujar M. Hoxha Mbrëmje… Qyteti gëlon nga njerëzia… Stambolli përkujton të rënët e 15 korrikut… Parisi feston fitimin e Kupës së Botës në futboll… Dy qendra qytetërimesh përjetojnë dy gjendje të ndryshme njerëzore… Në magjepsësin Stamboll ka përzierje… Read More »Kontraste gjendjesh njerëzore në Stamboll dhe Paris, nga epopeja e popullit turk te fitorja franceze e botërorit

32744240_10214779539715670_796269275772878848_n.jpg

Kryeprokurorja Arta Marku takime në Paris

Kryeprokurorja Arta Marku ndodhet ne Paris.   Drejtuesja më e rëndësishme e organit të akuzës merr pjese në takimin për 10-vjetorin e shoqatës së kryeprokuroreve dhe kryegjyqtarëve të Bashkimit Evropian.