Shuhet

smiii.jpg

Shuhet Paulin Preka, Basha: Pinjolli i humorit shkodran i dha ngjyra jetës së shqiptarëve gjatë regjimit komunist

Postimi i plotë:Sot arti dhe artdashësit shqiptarë janë në zi për ndarjen nga jeta të aktorit të madh Paulin Preka. Pinjolli i humorit shkodran do të mbetet pjesë e plejadës së aktorëve të shquar të teatrit dhe kinematografisë shqiptare.Me humorin… Read More »Shuhet Paulin Preka, Basha: Pinjolli i humorit shkodran i dha ngjyra jetës së shqiptarëve gjatë regjimit komunist