Berati TV Live

Berati TV Live

Ky është portali juaj! Pjesë e misionit tonë është informimi juaj në çdo moment për ngjarjet lokale, nga vendi, rajoni dhe bota . Ne...

Klosi: Projektet zhvillimore në Berat do krijojnë vende pune të mirëpaguara

17 mars – Projektet zhvillimore në zonën e Beratit do të krijojnë qindra vende pune të mirëpaguara. Kështu u shpreh sot ministri i...

Tërpani i harruar…

    Nga Oljana XHAFA – Sapo kalon qytetin e Beratit duke u ngjitur drejt një rruge dikur të rëndesishme qe lidhej me Janinën të shfaqet...

Berati, në faqet e para të udhërrëfyesit të mirënjohur turistik japonez

7 shkurt ATSH/ – Udhërrëfyesi i mirënjohur turistik japonez “Chikyu no arukikata”, ka vendosur në faqen e parë të tij qytetin e Beratit...

Urë Vajgurore, hajdutët hedhin në erë bankomatin dhe marrin paratë

Persona të paidentifikuar kanë vjedhur me anë të shpërthimit bankomatin e një banke të nivelit të dytë në Urën Vajgurore Grabitja duhet të ketë ndodhur...

“Berati 300 vjet më parë”, studim mbi qytetin dhe kështjellën

21 dhjetor- Autori Vasfi Samimi i ka kushtuar një kohë të gjatë përkthimit dhe studimit të veprës, “Berati, 300 vjet më parë”, një studim mbi...