Selanikut

CakaFB-1.jpg

Kronologjia e negociatave, ekspertja e integrimit në BE: Kanë kaluar 18 vite nga Samiti i Selanikut, koha që unanimiteti të zëvendësohet nga shumica e cilësuar

Nga Fjoralba Caka Kanë kaluar 18 vite nga Samiti i Selanikut, në të cilin shtetet anëtare të BE shprehen me vullnetin e tyre se e ardhmja e Ballkanit Perëndimor është në Bashkimin Evropian. Kanë kaluar 3 vite që nga 2018,… Read More »Kronologjia e negociatave, ekspertja e integrimit në BE: Kanë kaluar 18 vite nga Samiti i Selanikut, koha që unanimiteti të zëvendësohet nga shumica e cilësuar

kristina-bardhi-dhe-perparim-tela.png

Avokati grek i ndihmonte në shitjen e fëmijëve, prokuroria e Selanikut nis hetimet për Përparim Ademim pas vrasjes së dyfishtë

Prokuroria e Selanikut do të nisë hetimet për trafik fëmijësh nga Përparim Ademi në Greqi pasi dyshohet të jetë përfshirë edhe një avokat. Hetimi paraprak u urdhërua nga Prokuroria e Selanikut për të hetuar mbi pretendimet e trafikimit të foshnjave… Read More »Avokati grek i ndihmonte në shitjen e fëmijëve, prokuroria e Selanikut nis hetimet për Përparim Ademim pas vrasjes së dyfishtë