Durrësi u rrënua, por ja çfarë ndodhi me pallatin 28-katësh në Golem pas tërmetit

Të gjithë kanë pyetur se si është e mundur që nuk është prekur asnjë kat i pallatit ‘Kamelia’ te Shkëmbi i Kavajës, në pronësi...

Pasi i njohu pasaportat e skaduara deri më 31 dhjetor, Greqia merr një tjetër...

Emigrantëve shqiptarë nuk do t’ju kërkohet me leje kalimi në rast të udhëtimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri! Lajmi është bërë i...

Zgjerimi i kufirit detar, qeveria shqiptare i jep përgjigjen Greqisë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë ka deklaruar se zgjerimi i kufirit detar të Greqisë nuk ka të bëjë me kufirin...

Të Duket Sikur ke Diçka në Fyt? Nëse Nuk është Ftohje, të Tjerat Janë...

Kanceri i fytit shpesh nuk shkakton simptoma deri në fazat e mëvonshme, por nganjëherë mundet të ndodhë dhe zbulimi i hershëm mundëson trajtim më...

Vjen lajmi i mirë për emigrantët shqiptarë në Greqi

Sipas VOA, Komisioni i Përhershëm për Prodhim...

Kush e njeh personin në foto, të njoftojë menjëherë policinë

Me xhup ngjyrë gri me shirit të zi, dhe tuta ngjyrë gri dhe një palë atlete të bardha, personi në foton më poshtë është...