Skip to content

STILJETE

Rrezikoi jetën për ta shpëtuar shoferin që pësoi aksident trafiku, përfundon në gjyq për veprimin e tij

Një burrë që ishte pranë timonit dhe fitoi epitetin e heroit, pasi vrapoi për ta ndihmuar shoferin që pësoi aksident trafiku në autostradë, ka përfunduar në gjyq vetëm pse rrezikoi jetën e tij dhe të tjerëve, duke vrapuar në rrugë… Read More »Rrezikoi jetën për ta shpëtuar shoferin që pësoi aksident trafiku, përfundon në gjyq për veprimin e tij